Skandinavisk design –
Scandinavian Design

Jag är väldigt förtjust i dansk design – House DoctorRice, Eva Solo, Lisbeth Dahl, Vipp, Louis Poulsen, Ej sikke lej, MeToo, Katvig, GreenGate, Maileg och Rosendahl m m. Men det finns ju så mycket mer att välja på när det gäller skandinavisk design. Jag surfade runt och hittade ett gäng fina saker med nordiskt ursprung och med lite retrokänsla. En bra kombination.

I’m a sucker for Danish design – House DoctorRiceEva Solo, Lisbeth Dahl, Vipp,Louis PoulsenEj sikke lejMeToo, Katvig, GreenGateMaileg and Rosendahl, etc. But there is so much more to choose from when it comes to Scandinavian design. I searched the web and found a bunch of nice stuff with Nordic origin, and with a little retro feel. A good combination.


Eget collage med följande produkter:
1. Camping Card Set från Darling Clementine, 2. Lampa, “Octo 4240” (Secto Design) från Svenssons i Lammhult, 3. Tax i valnöt, (Rosendahl) från Urban Living, 4. Affisch, “Träd” (Ingela P. Arrhenius) från Urban Living, 5. Affisch, “Mjölk” (Mikael Reuter) från Urban Living, 6. Lampa, “Car Lamp” från Ferm Living, 7. Hylla, “The Dorm” från Ferm Living, 8. Bok, “The Suitcase Series” från Camilla Engman, 9. Halsband, “Berså” (Sägen) från Signerat, 10. Ring, “Ruta” (Sägen) från Signerat, 11. Illustration, “Copenhager Poster” från Ferm Living, 12. Tunna, “Vipp 13” från Svenssons i Lammhult, 13. Mugg, “Mumin” från Urban Living, 14. Kuddar, “The Marionette Collection” från Ferm Living.

2 thoughts on “Skandinavisk design –
Scandinavian Design

Leave a Reply

Your email address will not be published.