Inspiration för tårtpapper –
Paper Doily Inspiration

Det finns massor (och då menar jag MASSOR) med saker man kan göra med tårtpapper. Jag hade ingen aning förrän jag började söka lite på nätet. Tårtpapper har för mig känts ganska mossigt men ack nej. Inte nu längre. Ta en titt här bara:
———
There are lots (and I mean LOTS) of stuff you can make with cake paper doilies. I had no idea until I started searching the net for inspiration. Cake paper doily has always seemed a bit old-fashioned to me, but certainly not any more. Take a look here for example: 

  
Presentpapper (gratis nedladdning) från Daily Suze / Presentinslagning från Mondocherry

  
Lampa från Ruffled

  
Hur man gör strutar, från Heartmade / Ängel från Artmind

  
Väggdekorationer från The Happy Home (via Ellas Inspiration) / Cupcake hållare från CakeCentral

Och så lite inspiration från pysseldrottningen Martha Stewart (klicka på bilderna för beskrivningar):
  
  

Make & Create

Tårtpapper, hjärta

Tårtpapper London

Dekorationsbård

Make & Create - logo

14 thoughts on “Inspiration för tårtpapper –
Paper Doily Inspiration

 1. Hej!
  Detta inlägg söta du gillande jag väldigt mycket =)
  va mycket man kan göra med ett tårtunderlägg. Jisses hihi!
  Massa kramar till söta dig!

 2. Linda: Precis så är det, bara fantasin sätter gränser. Och tiden. 🙂

  Vardagslyx: Kul att du gillade det! Kram kram.

  Hanna: Haha, eller hur…? Man har knappt något pyssel alls hemma. Eller hur var det nu igen? 😉 Ha en trevlig kväll du också. Kram.

 3. Åh, så roligt! Måste genast köpa hem mer tårtpapper! Någon som vet vad som hände med den fantastiska pappersaffären La Carterie på Sveavägen i Stockholm? De hade alla storlekar på tårtpapper men verkar ha slagit igen…

 4. Vilka härliga idéer! Shyst att få dem samlade så här. Cupcake-hållaren och lampan gillade jag verkligen! Jag älskar tårtpapper och har samlat på mig en hel drös under åren men använder sällan. Har i massor av olika storlekar och färger så nu ska jag nog ta mig en funderare och se vad jag kan knåpa ihop…

 5. Tack Karin & Nina! Vad kul att det är fler som gillar tårtpapper. 🙂

  Jag har tyvärr ingen aning om vad som hände med La Carterie… Någon annan som vet? Däremot har jag sett en hel del som säljer fina tårpapper på Etsy. Frakten blir inte så farlig eftersom de är så lätta.

  Cupcake-hållaren vill jag också testa göra! Så söt.

 6. Så fina paketen är. Jag har använt tårtpapper till att göra dopinbjudningar, men här fanns ju mängder med fina idéer. Tack för det! Kramar Kicki

 7. Ja du Carro… du är nog opålitlig. Jag får sluta besöka din blogg tror jag. 🙂

 8. Rachel: Yes, I think so too! 🙂

  Creando: Ja, jag fick själv en massa inspiration när jag surfade runt. Jag hade knappt ens tänkt tanken innan. Till dopinbjudningar är det ju perfekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *