Ullpärlor i lager – Wool beads in stock

Ullpärlor från Make & Create

Nu har vi äntligen fått in ullpärlor i lager igen på Make & Create! Det var många av er som frågade efter dem när jag visade våra små ullbollskransar som vi gjorde tillsammans med Karin & Freja från Pysselbolaget. Då, innan jul, hade vår leverantör slut i lager på ullpärlorna (och vi trodde vi skulle få vänta till mars/april…) men nu har de kommit in igen!

Det kanske är lite sent (eller tidigt) att göra julkransar, men det finns mycket annat roligt man kan göra med ullpärlor, t ex: Grytunderläggen girland, en matta, smycken, ett draperi, på hårspännen eller kanske som knoppar till lådor?
——
We have finally have wool beads in stock again at Make & Create! I had several inquiries about them before Christmas, when we made our tiny wool bead wreaths together with Karin & Freja from Pysselbolaget. At that time our supplier was out of stock on wool beads, but not any longer! 

It might be a little late (or early) to make Christmas wreaths, but there are so many more fun crafts you can make with wool beads, for example: Trivets, a garland, a rug, jewelry, a curtain, put them on hair clips or why not use them as knobs on a drawer?

Make & Create

Ullpärlor, 64 st

Ullpärlor, 64 stMake & Create - logo

Ullpärlor, 64 st - från Make & Create

9 thoughts on “Ullpärlor i lager – Wool beads in stock

 1. Hej!

  Jag har en fråga kring washitejp. Jag är lärare och ska ha ett läsprojekt där vissa utvalda böcker ska ingå. Kan man tejpa washitejp på bokryggar utan att förstöra böckerna? Jag har undvikit att köpa denna magiska tejp för att inte bli fast i washiträsket men nu närmar jag mig ändå…

  Hälsningar Petra

  • Hej Petra!
   Jag tror inte att washitejp förstör böckerna (den brukar lossna bra från tapet/papper utan att lämna skador), men däremot tror jag inte att det håller så bra. Den har inte så stark fästförmåga nämligen. Men är bra på många andra sätt! Vänliga hälsningar /Helena

 2. Sådana köpte jag i Köpenhamn. Härliga bollar! Men jag har inte kommit på vad jag ska ha dem till ännu. Å andra sidan gör ju du det 🙂

  Kramar

  • Haha! Ja, idéer finns det ingen brist på. Tid däremot… det är en bristvara. 😉

 3. Ja,äntligen! Som jag har väntat på dessa söta så bollar 🙂 nu ska jag sätta igång mitt projekt , ullpärlor på en halmstomme !!

  • Du är inte ensam om att ha längtat! Ullpärlor verkar vara i ropet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *