Pysselnytt på Make & Create –
News at Make & Create

Make & Create - Nyheter

Jag känner mig glad! Senaste veckan har vi fått in massor med nya artiklar i vår webbutik Make & Create. Två helt nya leverantörer, You Do från Sverige och Karen-Marie Klip från Danmark och fler nya leverantörer är på gång. Bland de dryga 250 nyheterna hittar ni bland annat origamipapper i härliga färger, ett 20-tal nya mönster av washitejp, designpapper för scrapbooking m m, fina vita askar i olika former och silikonstämplar, s k clear stamps. Klicka på bilden ovan för att komma till nyheterna.

Vi jobbar vidare med en lösning på att frakta varor utanför Norden och för bättre fraktavtal till våra nordiska grannar. Jag håller er uppdaterade.
———
I feel happy! We can now offer a bunch of new products in our web shop Make & Create. We have two new suppliers, You Do from Sweden and Karen-Marie Klip from Denmark and more new suppliers are coming in. Among the more than 250 new products you will find origami paper in lovely colors, more than 20 new designs of washit tape, design paper for scrapbooking, pretty white boxes in different shapes and silicone stamps, also called clear stamps. Click on the image above to view the news.

We are working on a solution to ship goods outside the Nordic countries and also working on better shipping terms to our Nordic neighbors. I will keep you posted. 

Make & Create - Washitejp

4 thoughts on “Pysselnytt på Make & Create –
News at Make & Create

 1. Hej! Jag är inte den som har så mycket tid att pyssla, men måste säga att jag uppskattar att du delar med dig av alla dina pyssel och idéer! Ska nog ge mig på att göra de där kronorna som du lagt upp senast, vet två prinsessor som skulle älska något åt det hållet! =)
  Nu till en fundering, jag hittade i webbshoppen fina kuvert i blandade klara färger, har din leverantör även sådana i strl C6, alltså så det passar att vika ett A4 på mitten, letar som en galning efter färgglada kuvert i den storleken men hittar i princip ingenting…
  /Sabina

 2. Hej Sabina!
  Vad roligt att du uppskattar bloggen! 🙂 Tror säkert att kronorna skulle göra succé hos dina döttrar – mina älskar dem!
  Jag har kollat hos vår leverantör av kort/kuvert och de största färgglada kuverten är 15×15 cm, d v s tyvärr inte den storlek du eftersöker. Jag ska dock hålla ögonen öppna och se om jag hittar något som kan passa. 🙂 Återkommer i så fall!
  Ha en fin vecka! /Helena

 3. Oh please do find a way to ship outside Norway and Sweden! I would love to order a bunch of stuff but live in the Netherlands..
  Probably a payment with paypal and shipping with ups looks simple, but isn’t..

  • Hi Josien!
   We hope to be able to ship to countries in Europe soon. I will keep your e-mail address and get back to you when I know more. 🙂
   Kind regards
   Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *