Tygelefanter – Fabric Elephants

Jag köpte dessa små sötnosar i Thailand. Som jag skrivit om tidigare så gillar jag verkligen elefanter. 🙂 Jag tror jag ska ge mig på att sy något liknande själv. Borde inte vara alltför komplicerat, eller vad tror ni?
——–
I bought these little sweethearts in Thailand. I really like elephants, as I’ve told you about before. 🙂 I think I’ll try to sew something similar myself. Should’t be too difficult, or what do you think?

9 thoughts on “Tygelefanter – Fabric Elephants

  1. Snälla söta du….det fixar du galant med den kreativa ådran du har så kan du lösa det mesta =) Ska bli kul att se resultatet!!
    Kramkram i massor

  2. Vardagslyx, Karin & Freja: Tack! Lovar visa upp om det blir några elefanter. 🙂

  3. Tack Marie! 🙂

    Olivia: Vad gullig du är! Man vet aldrig… kanske blir det ett försök till webbutik en vacker dag. Om jag vågar… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.