Ägg med mustasch – Mustache Eggs

Mustache Eggs - by Craft & Creativity

Att mustascher är i ropet i inrednings- och pysselvärlden är inget nytt under solen. Jag kan inte heller säga att jag är först med att måla mustascher på ägg. Men det spelar ingen roll – det är värt att upprepas. Ett snabbare påskpyssel är svårt att hitta och jag tycker att äggubbarna blev galet söta! Det blev lite Hercule Poirot över dem!
———-
That mustaches are trendy in the design and craft world, isn’t exactly new. And I can’t claim to be the first to put mustaches on eggs. But it doesn’t matter – it’s worth repeating. A quicker Easter craft is hard to find and I think my egg-men turned our crazy cute! They kind of look like Hercule Poirot! 

Mustache Eggs - by Craft & Creativity

Idén har jag, som sagt, sett på flera ställen, bland annat hos No. 2 Pencil, fast hon färgade sina ägg och gjorde mustascherna i svart självhäftande vinyl och de blev supersnygga! Jag var lite lat och målade mina med tusch istället. 😉
———–
As mentioned, I’ve seen this idea around, for example at No. 2 Pencil, although she colored her eggs and made the mustaches out of black adhesive vinyl and they turned out fantastic! Since I’m a bit lazy, I simply painted mine with a fiber pen. 😉 

Mustache Eggs - by Craft & Creativity

Glad Påsk på er mina kära bloggläsare! Hoppas ni får en riktigt mysig påsk med trevligt sällskap, god mat & en och annan sockerchock. Själv ska jag umgås med familj, släkt & vänner och på påskafton blir det påskpyssel hemma hos mamma, som traditionen bjuder.
———-
Happy Easter to you my dear blog readers! I wish you a nice Easter holiday. I will be spending mine with family & friends and on Easter Saturday we will be Easter crafting at my mum’s house, as a part of our Easter tradition. 

35 thoughts on “Ägg med mustasch – Mustache Eggs

 1. De blev rikiga karraktärer – man vill nästan inte äta upp dem 😉 Är du på kontoret på tisdag kanske du får besök. Har lovat barnen en svängom på leklandet i samband med besök hos mormor! Ha en skön påsk och hälsa mamma!

  • Tack Hönapöna! 🙂
   Min påsk var jättetrevlig, hoppas din var detsamma!

  • Tack snälla Jennica! Det har jag verkligen haft, hoppas du också haft det! Kram /Helena

 2. Nämen vilka stiliga sötnosar! Och fina äggkoppar, sådana kör vi också med=) Hoppas du har haft en fin påsk!

  • Tack Nina! Visst är äggkopparna söta! Jag älskar ju prickar… 🙂 Jag har haft en toppenpåsk, hoppas ni också haft det!

  • Tack Lopplisa!
   Jag tycker det är viktigt eftersom det är trevligt mot inspirationskällan + att det sprider bloggkärlek. 🙂

 3. Vilka fina ägg, jag hade haft svårt att äta upp dem 😉 Här kommer jag gå in fler gånger och kolla!

  Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.