Craft & Creativity fyller 2 år –
Craft & Creativity turns 2 years

Gift wrapping - by Craft & Creativity

Idag för 2 år sedan skrev jag min första bloggpost på Craft & Creativity. Det är värt att fira!
————-
2 years ago, on this particular day, I wrote my first blog post here at Craft & Creativity. Worth celebrating! 

Gift wrapping - by Craft & Creativity

En av de roligaste sakerna med att ha en blogg är att jag får så mycket inspiration tillbaka. Idén till att trä bokstavspärlor på satinband och använda till presentinslagning fick jag från en av mina bloggbesökare – Petra på Popetotrora.
———
One of the best things about having a blog is getting so much inspiration back. One example is my blog reader Petra over at Popetotrora who used wooden letter beads for gift wrapping. She inspired me to try it out and I really like the result. 

Gift wrapping - by Craft & Creativity

I bloggarnas värld är alla grannar och inspirationen kan likaväl komma från Sverige som Tyskland, Spanien, Australien eller som här från Los Angeles. Äldsta dottern skulle gå på kalas idag och vi fick tillfälle att testa en annan typ av presentinslagning, inspirerad av Kelly på Studio DIY. Besök gärna hennes blogg för en närmare beskrivning på hur man gör dessa luftballonger. Jag och dottern använde oss av molnmönstrat designpapper, manillamärken, tvinnat bomullssnöre, bokstavspärlor och dragspelspapper (s k “honeycomb paper”).
———-
In the world of bloggers we are all neighbors and inspiration can be found anywhere, from for example Germany, Spain, Australia, Sweden or as in this example – from Los Angeles. Today, my oldest daughter was invited to a birthday party and we got the chance to try a new idea of gift wrapping, inspired by Kelly at Studio DIY. Please pay her a visit for a great tutorial on how to make these honeycomb balloon gift toppers. 

Gift wrapping - by Craft & Creativity

Asken ovan har jag klätt med handgjort papper och texten på manillamärket är skriven med vår label maker. Jag vill passa på och för två fantastiska år och för all inspiration och alla fina kommentarer som ni varit så generösa med. Jag hoppas få fortsätta med det jag gör i många år framöver!
———
I dressed this box with handmade paper and the text on the manilla tags was made with a label maker. I want to take the opportunity to thank you for two fantastic years, for all the inspiration and all the sweet comments you’ve been so generous with. I hope to be able to continue what I do for many years to come! 

Gift wrapping - by Craft & Creativity

44 thoughts on “Craft & Creativity fyller 2 år –
Craft & Creativity turns 2 years

 1. Happy Blogday, thank you for sharing so much inspiration in the past two years. Come over to my blog and have a look at your Blogdaypresent!

  Have a nice weekend,

  Juffrouw Mier

  • Oh, wow! Thank you so much! I will head over there right away. 🙂 Kind regard /Helena

 2. Gratulerar (en dag i efterskott). Ja nog har du det roligaste jobbet minsann 🙂 Fantastiskt roligt att kika in på din blogg och make & create. Alltid får jag nya idéer 🙂

  • Tack Helen! Jag är verkligen glad att jag får jobba med det jag gör. Vad roligt att du blir inspirerad av bloggen och butiken! Jag blir så glad!

  • Tack snälla! Jag är lyckligt lottad som har läsare som inspirerar mig och ger så fin feedback! <3

 3. Grattis! Blir alltid så inspirererad av alla dina fina fiffiga pysselidéer och hoppas du ränker fortsätta blogga i många år till! 🙂

  • Tack Lina! Det kommer jag absolut göra! Så länge ni orkar fortsätta läsa. 😉

 4. Nåmen GRATTIS bruden!!!!!!! Vad tiden går fort! Framförallt när man har roligt, som du ju verkligen verkar ha! 🙂
  Kramen Gretan

  • Tack pinglan!! Ja, visst flyger tiden iväg? Du har helt rätt i att jag har vansinnigt roligt! 🙂 Kramar

 5. Hurra vännen! Du har ju lyckats så bra eftersom du har sånt driv, engagemang och kunskap, det är det inte alla som har! Kom ihåg att njuta av att pyssla (haha, passade rätt bra in) med din hobby till vardags 🙂 Största grattiskramen!

 6. Grattis på två årsdagen 🙂 Och jag gillar verkligen både bloggen och den översta grattispaketen. Ha det bra Karin

 7. Det måste du ha, världens roligaste jobb alltså! Tänk att på heltid få jobba med det man brinner för. Vilken dröm!!!

 8. Grattis på 2-års dagen! Alltid lika roligt att kika in och se vad ni har för er. Tack för all inspiration och jag ser fram mot mycket mer de kommande åren 🙂 Glad torsdag! // Johanna

 9. Grattis och tack för vääärldens bästa pysselblogg!
  Åh vad jag gillade ballongen på paketet, jag har översatt texten från den australienska bloggaren men jag fattar inte alls hur hon gör :-(.
  Hur går man tillväga?

  • Hej Jessica! Jag vet precis vad du menar och jag har själv varit jakt på det. Jag letar vidare och hoppas kunna ta in det i sortiment på Make & Create. 🙂 Tack för dina fina ord, de värmer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.