Årets kreativa kalender –
This year’s Creative Christmas Calendar

Christmas Calendar 2016 by The Creative Collective Sweden

Äntligen kan jag berätta om årets version av vår kreativa adventskalender! I år har The Creative Collective Sweden bjudit in fantastiska gästbloggare för att fira att det här är vår tredje adventskalender i rad! Varje dag i december presenteras ett nytt inspirerande projekt – något att skapa, baka eller bara göra i förberedelse för julen.

Det ska bli så spännande att se vad våra gäster The House that Lars Built, Sweet Paul, Mokkasin, Kreativa Karin, Babes in Boyland, Det Gröna Skafferiet, Musqot Design@mycasa och Kriis Kitchen hittar på! Precis som vi i nätverket så kommer varje gäst presentera ett av sina egna favoritprojekt inför jul.
————-
It’s time to finally tell you all about this year’s version of our Creative Christmas Calendar! This year The Creative Collective Sweden has invited a group of fantastic guest bloggers to celebrate that this is our third Christmas calendar in a row! Every day in December we will present a new inspiring Christmas project – something to create, bake or do in preperation for Christmas. 

It’s going to be so much fun to see what our guests The House that Lars BuiltSweet PaulMokkasinKreativa KarinBabes in BoylandDet Gröna Skafferiet, Musqot Design@mycasa and Kriis Kitchen will come up with! Just like us in the network each guest will present one of their own favorite Christmas projects. 

Christmas Calendar 2016 by The Creative Collective Sweden
Foton/Photos: Helena Nord, Mormorsglamour

Den 1 december drar vi igång och första luckan öppnas hos fantastiska Gina på Willowday. Hon kommer sedan berätta för er vem som håller i dag 2. Sedan fortsätter det på samma sätt ända fram till julafton.
————-
The amazing Gina at Willowday will kick off the calendar on December 1st and she will tell you which blog to visit on the 2nd day of the calendar. It continues like this until Christmas Eve. 

The Creative Collective Sweden är ett nätverk av likasinnade kreativa bloggare i Sverige vars bloggar täcker design, pyssel, inredning, mat och lifestyle med en unik skandinavisk estetik.
———–
The Creative Collective Sweden
is a group of like-minded creative bloggers in Sweden. Spanning design, crafts and DIY, interiors, food and baking, and lifestyle, the Creative Collective Sweden offers a uniquely Scandinavian aesthetic and point of view.

The Creative Collective Sweden består av / is made up of:
Gina Vide (Willowday)
Helena Lyth (Hemma med Helena) 
Helena Nord (Mormorsglamour)
Helena Söderberg (Craft and Creativity)
Karin och Freja Schaefer (Pysselbolaget)
Karolina Eriksson (Lina by the bay)
Malin Lundgren (Pastill)
Maria Strömberg Bååth (Made by Mary)
Mina Neumüller Malhotra (Mini Piccolini)
Sofia Brolin (Hildas)

Facebook: https://www.facebook.com/thecreativecollectiveswe/
Instagram: @thecreativecollectivesweden

2 thoughts on “Årets kreativa kalender –
This year’s Creative Christmas Calendar

    • Jätteroligt att du ska vara med Ulrica! Det ska verkligen bli spännande att se vad alla hittar på. 🙂 Allt gott /Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.