Glad midsommar – Happy Midsummer

Glad midsommar kära bloggbesökare! Vi firar denna vackra och soliga dag genom att plocka sju sorters blommor, äta sill & färskpotatis, smaska jordgubbar och dansa runt midsommarstången. Hoppas ni får en fin dag ni också!
——-
Happy midsummer dear blog readers! We are celebrating this beautiful and sunny day by picking a bouquet with seven different flowers, eating pickled herring and boiled new potatoes, enjoying fresh strawberries and dancing around the maypole. The traditional way to celebrate Midsummer here in Sweden. I wish you all a lovely day!

11 thoughts on “Glad midsommar – Happy Midsummer

  1. Detsamma! Önskar dig massor av sol och jordgubbar! Vilka super-tips med presentpappret man gör själv! Så enkelt och genialiskt! Gillar även goodiebag-påsarna till kalaset!

  2. Kavallinskan, Rosarood, Bormästaren, SjungandeMamman, Doris, Madelein, Creando, Fröken Prillig, Linnéa och Annika GW: Tack i efterskott för era midsommarhälsningar! Hoppas ni hade en lika härlig helg som vi hade! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.