Enkel julkrans –
Simple Christmas Wreath

Ett enkelt och snabbt sätt att göra en julkrans är att knyta ett fint band runt en färdig halmkrans. Vill man pynta ytterligare kan man fästa kottar eller anisstjärnor runt kransen med metalltråd. Anisstjärnorna kan man antingen låta vara naturella eller måla dem med lite röd och/eller vit hobbyfärg.

A simple and quick way to make a Christmas wreath is to tie a nice ribbon around a pre-made straw wreath. If you wish to decorate further, you can attach cones or anise stars to the wreath and fixate with wire. You can either keep the anise stars natural, or paint them with some white and/or red hobby paint. 

15 thoughts on “Enkel julkrans –
Simple Christmas Wreath

  1. Visst är det kul med kransar! 🙂

    Karin & Freja: Ja, det tycker jag den gör. Man behöver bara måla ett lager.

  2. Hur kan jag ha missat denna blogg?? Hur fantastisk som helst ju! Jag satt och googlade ljusslingor i form av stjärnor, i rispapp och hamnade här.. nu har jag suttit och bläddrat så länge att jag glömt hur 😛 Har du skrivit om sånna nån gång?

  3. Åh du har en webbutik! Det har jag missat, läser nästan aldrig bloggar längre 🙁 Nu ska jag iväg dit och ta mig en titt! Kramar

  4. Vilket bra tips, har aldrig tänkt på att den vackra stjärnanisen kan färgsättas. Tack för tipset!

    Ha en skön fredag

  5. Pingback: Simple Straw Wreath | Addicted 2 Fun

Leave a Reply

Your email address will not be published.