Pärlat julhjärta i miniformat –
Beaded miniature Christmas Heart

Med minirörpärlor kan man göra söta smycken, t ex hängen till halsband eller örhängen. Här har jag gjort ett klassiskt flätat julhjärta av plastpärlor. De är gjorda efter samma princip som de pärlade julhängena som jag skrev om för ett tag sedan, fast i miniformat.
——
With miniature plastic beads (mini Hama beads) you can make cute jewelry, such as pendants for necklaces or earrings. Here I’ve made a classic woven christmas heart out of plastic beads. They are made by the same principle as the beaded ornaments that I showed you a while back, but miniature sized.

Minipärlorna fungerar på samma sätt som vanliga plastpärlor. Man lägger sitt mönster på en pärlplatta (anpassat för minipärlor) och när man är klar så lägger man bakplåtspapper ovanpå motivet och stryker med strykjärn tills pärlorna smälter ihop.

Mini beads work in the same way as medium sized plastic beads. You create your pattern on a pegboard (adapted for mini beads) and when your done, place a piece of parchment paper on top of the beads. Use a preheated iron and run it in a circular motion until the beads have fused together. 

Fäst en liten o-ring i hjärtat och häng i en halsbandskedja eller öronkrok. /
Attach a small O-ring in the center of the heart and hang it on a necklace chain or ear hook.

8 thoughts on “Pärlat julhjärta i miniformat –
Beaded miniature Christmas Heart

  1. Snyggt snyggt snyggt!! Hmm, det där var ju min nästa julrelaterade grej jag hade tänkt pärla 😉 Får väl bli en härmapa då!

  2. Så fint!! Ett litet flätat hjärta… klassiskt till julen!!! 🙂

    Igår visade vi alla fina jupyssel som bloggare skapat i vår pysselutmaning, där fanns bla ett mysigt pärlpyssel… roligt att det blivit så populärt igen!!

    Hoppas din dag blir strålande fin!
    KRAM till dig!!

  3. Pingback: - Unicorn Kids Crafts

  4. Pingback: - DIY Christmas Crafts

Leave a Reply

Your email address will not be published.