Little Cute Mokkasin

Vet inte hur jag kunnat missa den här lilla söta webbutiken men nu ångrar jag nästan att jag hittat dit… skulle vilja köpa ungefär allt de har (och det har jag inte råd med). Snacka om prylar som gör en glad, bara genom att titta på dem! 🙂
———–
Don’t know how I could have missed this cute little web shop (in Swedish) but now I almost regret finding it… I want to buy about everything in it (and I can’t afford that). Talk about things that makes you happy, just by looking at them! 🙂 

http://www.mokkasin.com/sv/Camilla Engman, HouseDoctor, Taj Wood & Scherer, Jurianne Matter, Marc Boutavant, Wu and Wu, Ingela P Arrhenius, Mini Labo… så många favoriter på ett och samma ställe!

(Foto/Photo: Little Cute Mokkasin)
Tipset som ledde mig till Little Cute Mokkasin kom från Elin – från månen och tillbaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.