Dagens pyssel, presentetiketter –
Craft of the Day, gift tags

Nätet är fullt av kreativa människor som vill dela med sig av sina alster. De här presentetiketterna, till exempel, de har jag hittat på diverse olika sidor och det är gratis att ladda ner dem och använda för privat bruk. Googlar man på “free printables” (eller söker på Pinterest) så hittar man en uppsjö av liknande material.

Jag skrev ut mina på lite tjockare papper, klippte ut dem, gjorde hål med min håltång (går förstås bra med ett hålslag/en nål eller liknande också) och trädde i snören/band som jag tyckte passade. Nu har jag ett lager av fina presenttaggar hemma för framtida födelsedagskalas!


“I love you more then cupcakes…” från Heartmade blog.


“Vintage Kitty Tag Freebie” från Free Pretty Things For You! 


“Easter Tags for You Deer” från Free Pretty Things For You!


“It’s a party + hooray gift tags” från Oh my! Handmade goodness.


“Free Printable Gift Tags” från Oh the lovely things.


“Four Seasons Gift Tag Template” från Fog and Thistle.


“Clip Art Tags” från MarthaStewart.com.


“Summer Floral Gift Tags” från Eat Drink Chic.

The Internet is full of creative people who are willing to share their creations. These gift tags, for example, I found on various different web pages and they are free to download for personal use. If you Google ‘Free Printables’ (or search at Pinterest) you can find a lots and lots of similar stuff.

I printed mine on some heavy paper, cut them out, made a hole with my hole puncher and attached strings / ribbons that I thought would look nice. Now I have plenty of pretty gift tags at home to use for future birthday parties!


Från Little Beehive kan man ladda hem söta etiketter som man skriva ut på självhäftande papper och använda för att märka böcker.
———
From Little Beehive you can download cute labels that you can print on adhesive paper and use to label books.

Make & Create

Satinband, 3,5 mm

Bomullssnöre

Natursnöre av lin

Kvistpapper

HåltångMake & Create - logo

4 thoughts on “Dagens pyssel, presentetiketter –
Craft of the Day, gift tags

 1. Pingback: Dagens pyssel, julklappsetiketter -Craft of the Day, Christmas gift tags | Craft & Creativity

 2. Hej!
  Din blogg är så underbar! 😀
  Jag har två frågor:
  1. Redigerar du dina bilder, och i så fall hur?
  2. Hur gjorde du när du skrev ut etiketterna, vad har du för skrivare? Min bläckstråleskrivare gör inte så där snygga utskrifter, och jag tror inte den pallar tjockt papper.
  Hälsningar Rebecca 🙂

 3. Hej Rebecca!
  1. Ja, det gör jag. Jag fotar alltid i Raw-format och drar en hel del i reglagen i Camera Raw. Jag ljusar bland annat upp bilderna, fixar vitbalans, vinjetterar och ökar kontrast när det behövs. Det är väldigt individuellt beroende på bilderna.
  2. Jag har en bläckstråleskrivare, märke Canon MG5200. Den är inte särskilt avancerad men skriver ut snyggt på fotopapper. Det är inte så tjockt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.