Dagens pyssel, jordgubbs-nåldyna –
Craft of the Day, strawberry pincushion

Nu är ju inte jag direkt någon frekvent användare av nåldynor. Jag är mer en sådan som får leta ihjäl mig efter mina nålar varje gång jag behöver dem… Men jag tyckte att den här jordgubben från Martha Stewart var så söt att jag ville göra mig en egen. Bara som dekoration.

Mönster och beskrivning finns på MarthaStewart.com.

I’m not a frequent user of pincushions, more the type that has to look everywhere for my pins and needles when I need them… But this strawberry from Martha Stewart was so cute I wanted to make one for myself. Only for decoration purposes.

Template and descriptions can be found at MarthaStewart.com.

Make & Create

Filtark

Sytråd

Synålar

Make & Create - logo

Leave a Reply

Your email address will not be published.