Underbara idéer – Wonderful ideas

Jag unnade mig en ny tidning igår som jag inte ens visste fanns. Men där stod den i tidningshyllan och lockade mig. Underbara idéer, nr 2 tror jag bestämt (den ges ut endast två gånger om året). Riktigt trevlig tidning visade det sig, med massor av DIY (do it yourself) projekt, beskrivningar och mönster.

Man skulle kunna tro att jag läst tidningen för flera veckor sedan, för i den hittar jag både pimpade mobil-sladdar, 10 kreativa julkort, cake pops likväl som en beskrivning på hur man viker pappersaskar. Men också massor av pyssel som jag inte redan gjort. Roligt!

I treated myself to a new magazine yesterday that I didn’t even knew existed. But there it was on the newspaper stand and tempted me. It’s called Underbara idéer (Wonderful Ideas), no 2 I believe (it’s published twice a year). It turned out to be a really inspiring magazine with lots of DIY projects, tutorials and templates.

It’s easy to think that I read the newspaper several weeks ago because in it I found both pimped mobile cords, 10 creative Christmas cards, cake pops as well as a tutorial on how to fold paper boxes. But also lots of crafts I haven’t yet done. So much fun!

4 thoughts on “Underbara idéer – Wonderful ideas

  1. Hej hej!

    Spännande. Jag tänkte köpa lantliv pyssel men jag kanske ska köpa den här istället. Fast jag känner att jag nästan klarar mig utan tidningar nu när det finns så många fina bloggar. I helgen blir det nog cakepops här hemma. Jag tog fram en fryst sockerkaka som jag tänkte använda till det men vår hund slukade den så fort jag gick utanför dörren:) Så nu blir det nog chokladbollsvarianten iställlet…

    Ha en bra fredag!

  2. Hej Hanna! Jag kikade på Lantliv pyssel också men beslutade mig (efter mycket om och men) för denna. Du har verkligen en poäng i att det knappt behövs tidningar längre. Jag hittar också så mycket inspiration i bloggvärlden. Hoppas cake popsen blev goda. 🙂 Trevlig helg!

  3. Jag gick förbi tidningen i affären idag och kom ihåg det här inlägget. Tack för tipset, jag tyckte också det var en grym tidning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.