Knappar, band & gamla spetsar –
Buttons, ribbons & old laces

Jag var hemma hos mamma härom dagen och botaniserade bland hennes stora lager av knappar, band och gamla spetsar. En guldgruva för en pysselentusiast! Det här är vad jag fick med mig hem. 🙂
——-
I spent an afternoon at my mom’s the other day and browsed through her large stock of buttons, ribbons and old lace. A gold mine for a craft enthusiast! This is what I came home with. 🙂

6 thoughts on “Knappar, band & gamla spetsar –
Buttons, ribbons & old laces

 1. Thanks Rachel, I think so too. I’m very lucky to have a stock of free material at my mom’s. 🙂

 2. Hej!! Jag är mitt uppe i att sträckläsa din blogg efter att ha hittat hit via Craftgawker. Du gör helt fantastiska saker och du får mig att vilja sätta igång med Operation fixa småbarnsrum, till min dotter som blir ett år nu, på direkten! Dessvärre är det ju en massa tråkigt jobb innan man får sätta igång och vara kreativ, städa iordning, sortera, få allt annat som står ivägen på plats. Jag lovar att jag kommer att ha haft inspiration utav flera grejer till min tös lilla rum när det väl blir nu i dagarna.

  Anledningen till att jag blir så himla supertvungen att skriva till dig är att jag inte kan förbipassera utan att tipsa dig om Vintage sybehör på Facebook om du missat den sidan! Tänker på den sidan vid ungefär varje inlägg du gjort hittils.

  Sen vill jag bara tacka dig för denna fantastiska blogg! Lägg aldrig ner, man behöver mer kreativitet i vardagen!

 3. 17 år och tant: Tusen tack för din fina kommentar! Vad roligt att läsa att du blir inspirerad av mina pyssel. 🙂 Jag försökte leta efter Vintage sybehör på Facebook men hittade den inte. Kan den ha något annat namn?

 4. Hej! Vad gjorde du med spetsarna sen? Jag har fått en hel påse med knypplade och virkade både smala och breda spetsar från min farfarsmor och hennes mor. Skulle så gärna vilja använda dom till något modernt! Idéer?

  • Hej Linda!
   Jag har ärligt talat inte gjort så mycket än utan väntar på det rätta projektet. 🙂 Jag tänker att jag ska använda dem som dekoration på en kudde kanske eller något liknande. Jag kanske bloggar om något tips i framtiden. ;-9 Lycka till med dina spetsar! /Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.