Renar på rad – Reindeer garland

Det traditionella glittret i granen har fått stryka på foten i vårt hus. Förutom kott-girlanden som jag visade er härom dagen har jag gjort en girland av renar i träfanér.
——–
In addition to the pine cone garland I showed you the other day, I made a garland out of wood veneer reindeers on a wire. 

Vira tunn metalltråd runt hornen på renarna med 10-15 centimeters mellanrum. Gör en lång girland eller flera korta. /
Wrap thin wire around the reindeer horns, leaving some distance between. Make one long garland or several short ones. 

Renarna är också fina att använda vid julklappsinslagning.
——
The reindeers are also pretty to use when wrapping Christmas gifts. 

6 thoughts on “Renar på rad – Reindeer garland

  1. Hej! Vilken fin pysselblogg du har!!! Jag älskar att pyssla och kommer att kika in i din webbutik strax. Nu skulle jag vilja fråga om det är okej att länka till ett gammalt inlägg hos dig!? Jag ska nämligen lotta ut en liten måttsats till ett pepparkakshus och kan inte ta en bild i dag. Min kamera är kass och dottern hinner inte. Jag hittade ett likadant på din blogg. Är det ok att jag lånar bilden och länkar? Ha en fin dag!

  2. Jösses så fint! En sån vill jag ha/ göra! 🙂
    Så skoj att titta in här med jämna mellanrum. Extra kul när man har samma intressen! 🙂
    Ha nu en helt fantastisk andra advent! 🙂
    Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.