Karamellformade presentaskar –
Candy shaped boxes

Candy shaped boxes - by Craft & Creativity

För att göra dessa karamellaskar i papper har jag använt en stansmall. Askarna kan användas som presentaskar eller varför inte fylla med godis och använda som ett alternativt påskägg? De skulle också vara söta att lägga på gästernas tallrikar vid ett dop eller bröllop, med en liten gåva eller sötsak inuti.
————
I used a punch board to create these candy boxes out of paper. The boxes can be used as gift boxes or why not fill them with candy for Easter, instead of Easter eggs? They would also look great as decoration at a wedding or baby shower, with a small gift or treat inside. 

Candy shaped boxes - by Craft & Creativity

Stansmallen kommer från We R Memory Keepers.
————-
The brand of the punch board is We R Memory Keepers.

Candy shaped boxes - by Craft & Creativity

Candy shaped boxes - by Craft & Creativity

Jag fyllde mina askar med godis som jag först rullade in i silkespapper, som söta smällkarameller.
———
I filled my boxes with candy rolled in tissue paper, kind of like crackers. 

Candy shaped boxes - by Craft & Creativity

11 thoughts on “Karamellformade presentaskar –
Candy shaped boxes

  1. Det här är något alldeles underbart tycker jag. Jag ska nog se till att skaffa mig en stans av dylik art. Det behövs mer pyssel i mitt hem, det här företagandet kräver all min tid och pyssel är ju så bra för själen! 🙂

  2. Nu tror jag att jag beställde en stans, men det hände något så jag är inte säker. En fråga bara, vilket papper är bäst att använda till dem? Tjockleken tänker jag?

    • Tack för din beställning Kicki! Allt ser bra ut med den. 🙂 Jag använde huvudsakligen 190 g designpapper (glömde skriva det men har lagt till det nu…) men testade även 120 g papper och det gick också bra men blev inte lika stabilt. /Helena

  3. Men åh så ljuvliga! Varför är jag inte pysslig??? 🙂 Skulle vilja ha såna på dotterns födelsedagskalas och kanske, kanske jag försöker ge mig på att göra såna!

    Trevlig söndag!

  4. Pingback: Stansmall för presentpåsar – Punch board gift bags | Craft & Creativity – Pyssel & DIY

  5. Pingback: Söta presentaskar – Cute treat boxes | Craft & Creativity – Pyssel & DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published.