Dagens pyssel, stjärngirland –
Craft of the Day, star garland

Tredimensionella pappersstjärnor är roliga och enkla att vika (när man väl fått till snitsen). Sedan kan man trä dem på en tråd och göra en girland om man vill. Jag gjorde mina av vanligt vitt kopieringspapper i A4-storlek.

Jag ger mig inte på att göra en beskrivning eftersom det redan finns flera bra på nätet: HighHopes (engelska), Craftideas.info (engelska), Skapligt Enkelt (svenska), Scrap Addicted (svenska) och jag hittade även en videobeskrivning på YouTube.

3D Paper Stars are fun and easy to make (once you get the hang of it). When you made a bunch of them you can thread them on a wire and make a garland if you like. I made my stars out of plain white copy paper in A4 size.

I won’t make my own tutorial since there are already several good ones out there: High Hopes (English), Craftideas.info (English), Skapligt Enkelt (Swedish), Scrap Addicted (Swedish) and also I found a video tutorial on YouTube. 

12 thoughts on “Dagens pyssel, stjärngirland –
Craft of the Day, star garland

 1. De där små rackarna är pilliga att vika. Jag gjorde ett försök förra julen men gav upp. Snyggt blir det i alla fall när man genomför det, som du gjort 🙂

  Du skrev att du har svårt att hitta träklädnypor hos mig, jag köpte mina på Ica.

  Ha en fin kväll!

 2. Oh, that’s another great one! How cute. I don’t think I’m crafty enough to get the hang of it though. We’ll see, I need some more time so I can try some of these. Thanks for visiting my blog the other day. 🙂

  runningtobeskinny.com

 3. Thanks Jessica! I’m certain you could make stars like these. It’s not that hard, only the first one is a bit tricky. 🙂

 4. Pingback: Washitejpad julgran – Washi taped Christmas tree | Craft & Creativity

 5. I love this star!. I run a Craft Group and would love the instructions for it, in ENGLISH if possible !

  • Dear Patricia, I’m happy you like the paper stars. Please follow the link in the blog post for a tutorial in english. Kind regards /Helena

  • Dear Marilyn, please follow the links in the blog post for English tutorials. All the best /Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.