Kalasfin ljusslinga – Cupcake liner lights

Kombinera en ljusslinga med muffinsformar och du får en kalasfin girland. Kanske ett kul pynt till födelsedagen? Alternativt, varför inte använda vita formar till ett bröllop eller röda till kräftskivan? /
Combine string lights with cupcake liners and get yourself a festive garland. Could be great for a birthday party or why not use white liners for a wedding? 

Skär ett litet kryss i mitten av formen och tryck lampan igenom. Jag har sett idén lite här och var och testade bara för att det var så enkelt. /
Cut a small slit in the middle of the liner and press the light through the hole. I’ve seen this idea a bit here and a bit there and tried it just because it was so simple. 

Pasteller, bakböcker och prickar. Vårtema i vårt kök. /
Pastel colors, baking books and polka dots. Our spring themed kitchen. 

18 thoughts on “Kalasfin ljusslinga – Cupcake liner lights

 1. Thank you Mariana! I love string lights too, I use them all year round. 🙂

 2. Haha satt precis och kikade på det pysslet igår och ska göra det till dotterns födelsedag. Tror vi kikar på samma inspirationsbilder ibland för vi har nog samma smak har jag märkt 🙂
  Älskar din blogg med dina pyssel, har ju gjort iphonesladden med pärlor härifrån, och sen såg jag du hade iPhone fordralet som jag ska göra med, har tänkt göra det ett tag nu men aldrig fått tid men nån gång blir det av.
  Fortsätt med dina härliga tips så att vi kan skapa här på helgerna 🙂

  Ha en skön vecka!
  Med vänlig hälsning, Annika

 3. Satt i helgen och provade quick knit. Ganska kul, ska lägga ut på bloggen sen hur det blev. Jag täckte en vas med stickeriet. Blev ganska fräckt.

 4. Har funderat på att göra en sådan men just nu sitter vår minislinga bakom trappräcker och lyser upp. Men när det är kalas dags skall jag verkligen prova.

  Gillar den lilla pappershållaren den har funnits på vill ha listan ett tag nu kanske till våren och sommaren då den vore väldigt praktisk då servetterna inte blåser iväg..

 5. Annika: Kul att vi har samma smak när det gäller pyssel! Det är roligt när man kan inspireras av varandra. Jag blev sugen på att testa göra era pappersblommor. 🙂 Quick knit har jag inte försökt mig på än men äldsta dottern vet hur man gör. Hon får visa mig! Ha en fin vecka du med!

  Mia: Min ljusslinga brukar normalt hänga på våra andra kökshyllor, bakom porslinet. Jag tycker det lyser upp fint, året om. Servetthållaren var ett bra köp, den kan jag rekommendera!

 6. Väldigt kalasigt! Och bra böcker, haha. 4 av 5 finns i min hylla också! Förresten, den turkosa glasskålen på fot var jättesöt, var har du hittat den?

 7. Hej hej!

  Vad härligt ert kök ser ut att vara. Och vilken fin ljusslinga. En sådan skulle jag ju göra till hemkunskapssalen ju…det hade väl varit kul!?

  Ha en go kväll!

  Kram kram

 8. Frk pyssel: Tack! Jag är riktigt nöjd med tapeten, hade spanat på den i flera år innan vi slog till och tapetserade om köket. 🙂 Den ger hemtrevnad tycker jag.

  Karin & Freja: Ja, just det… Er fina glöggmuggsbelysning, nu minns jag! Tänk, det är bara fantasin som sätter gränser! 🙂

  Kicki: Tack och kram på dig!

  Yosofine: 🙂

  Nina: Ja, det är väldigt bra böcker. Att de är fina att se på dessutom är ett extra plus. 😉 Tror att glasskålen kommer från Mio (för något år sedan) men jag minns inte riktigt.

  Hanna: Perfekt ljusslinga för en hemkunskapssal så klart! 🙂 Ha en fin tisdag! Kram

  Anita: Tack!

 9. Pingback: Hacer farolillos de papel - Farolillos de papel manualidades | todoparamamas.com

 10. Pingback: Wat kun je met... cupcake vormpjes | Éénig Wonen

Leave a Reply

Your email address will not be published.