Ett fång tulpaner – A bunch of tulips

Tack för alla era fina kommentarer, uppmuntringar och hejarop! Speciellt på förra inlägget, med mammas dockor. Både jag och mamma har verkligen glatt oss åt era fina ord. Jag önskar jag kunde skänka er alla ett fång tulpaner, som dessa som jag plockade in från trädgården i förmiddags.
——-
Thanks for all your kind comments, encouragement and cheering! Especially on the latest blog post, featuring my mom’s dolls. Both my mom and I have really enjoyed reading your kind words. I wish I could send you all a bunch of tulips, like these I picked in the garden earlier today. 

   

   

En annan sak som gör mig glad är senaste numret av 101 idéer där min blogg är med på ett hörn, i eminent sällskap av Karin & Freja på Pysselbolaget (en av mina absoluta favoritbloggar) och duktiga Tove på Baka baka liten kaka.
——
Another thing that makes me happy is the latest issue of 101 idéer (101 ideas) where my blog is featured, in the eminent company of Karin & Freja at Pysselbolaget (one of my absolute favorite blogs) and the talented Tove at Baka baka liten kaka

16 thoughts on “Ett fång tulpaner – A bunch of tulips

 1. Hvilke smukke og olika tulipaner…jeg er ikke så vild med den blomst, men som de står der, er de jo fantastiske 😀

 2. Tidningen tillhör de som jag alltid tänker att jag ska köpa men väldigt sällan har med mig i påsen hem. Men jag ska verkligen skärpa mig nu. Inte minst för att du är med i den.
  Och din mammas virkning… man dånar. Otroligt häftig idé och otroligt duktig mamma.

 3. Congratulations for the mention on the magazine, you deserve it, you are such a talented crafter.
  And the tulips are just beautiful.

 4. Attans, det gick iväg innan jag hann skriva klart… Vad kul med artikeln, måste köpa tidningen och inspireras 😀

 5. Visst är det härligt med tulpaner. Just nu blommar det massor i trädgården och några får kanske flytta in så man får njuta lite av dem inomhus också.
  Vad kul med tidningen kan inte annat än och hålla med dem.

  Ha en fin dag, Mia

 6. Madelein, Ann, Katharina, Camilla, Rosarood, Susanne, Malin, Mia och Linnéa: Tack snälla söta!

  Karin & Freja: Nöjet är på min sida! Ni är bäst!

  Balndina: Thank you!

 7. Tack för all inspiration du bjuder på Helena! Och för alla vackra foton! De här tulpanerna är underbara!
  Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.