Julkort på lina –
Christmas card display

Vad gör man med alla fina kort som förhoppningsvis dimper ner i brevlådan i juletid? Jag brukar hänga upp våra på en lina under tavellisten i köket.
——–
How do you display all those lovely Christmas cards that you receive around Christmas time? I usually hang mine on a wire, underneath the picture ledge in our kitchen.

Spänn en tunn ståltråd eller lina runt en tavellist eller under en hylla och använd klädnypor för att fästa julkorten.
————-
String a piece of thin wire around a picture ledge or under a shelf, and use clothespins to display the Christmas cards.

Vill man pynta till klädnyporna så går det enkelt med en bit dubbelhäftande tejp och lite presentsnöre eller ett fint papper. Eller så täcker man klädnypan med en bit washitejp.
———
If you wish to decorate your clothespins, you can easily do so with some double sided adhesive tape and a piece of gift ribbon (or paper scraps). Or simply cover the clothespins with some washi tape.

      

7 thoughts on “Julkort på lina –
Christmas card display

  1. Som jag minns från mitt eget barndomshem och vännernas hem när jag växte upp i Sverige var det vanligt att bara slänga julkort i en skål som satt på ett bord nånstans och samlade damm. Jag tyckte därför det var så härligt när jag flyttade utomlands att de verkligen visar upp dem. Ungefär som du gör här då. Det glädjer en verkligen att se dem genom hela december. Vi gör nåt liknande till detta… vi hänger 3 fina snören eller band över vår fula “dekorationsram” (kan inte komma på vad de heter på svenska) som de gamla ägarna satte på väggen och vi inte kunnat ta bort än (större projekt än att bara ta bort en ram) och hänger korten där. Vi döljer det fula och framhäver det fina. Oj! Detta blev långt!

  2. Jag ramlade in här för några veckor sen efter att letat efter inspiration till pyssel och är nu helt hooked. Wow, jag är så imponerad över kreativiteten och dessutom presentationen!

  3. Så mycket fint jag har tagit ikapp nu. Längtar så efter mitt arbetsrum så att pysselnerven kan få sitt igen. Då återkommer jag till din butik, det kan du vara helt säker på 🙂

    Kramar

  4. Nu kommer det ju se ut som att jag snor alla mina idéer från din blogg… 😉 Jag har inte hunnit fixa mina ännu och som tur är har inga julkort kommit. Såg också att du sytt hjärtan och det har stått på min att göra-lista länge.

  5. Pingback: 10 Great Holiday Card Displays | Live Simply By AnnieLive Simply By Annie

Leave a Reply

Your email address will not be published.