Virknålsburk –
Crochet hook holder

Crochet hook holder - by Craft & Creativity

En annan kul sak jag har gjort med mina pennburkar är att täcka en av dem med knappar. Jag använder min burk till att samla mina virknålar.
—————
Another fun thing I’ve made with my pen holders is to cover one of them with buttons. I use mine to store all my crochet hooks.

Crochet hook holder - by Craft & Creativity

Limma fast knapparna med universallim. Det torkar snabbt.
—————
Glue the buttons in place with All Purpose Glue. It dries quickly. 

17 thoughts on “Virknålsburk –
Crochet hook holder

    • Hahaha! Ja, tack vare dig! 😉 Trevlig helg på dig Katharina! Kram /Helena

  1. Ja en virknålsburkskulla jag verkligen behöva. Just nu har jag 3 virknålar på tavlelisten bakom en tavla. Säkert två-tre stycken på golvet i min garnhörna..och resten ligger nog mellan soffkuddarna i soffan nånstans :-D!

  2. Precis lagt en beställning hos dig bla på pennburkarna. Ser fram emot paketet även om jag hade kunnat beställa MASSOR mer, men det får bli senare tillfälle. Då ska jag klicka hem knapparna bla 🙂 Ha det gott
    Hälsn Jennie

    • Hej Jennie! Tack för din beställning! Hoppas du får mycket roligt med ditt nya pysselmaterial. 🙂 Ha en skön söndag! /Helena

  3. Pingback: Min syhörna – My sewing space | Craft & Creativity – Pyssel & DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published.