Mer pysselrum – More craft room

Inspirerad av mina nymålade skåp fick jag ett ryck och städade jag resten av pysselrummet. Resultatet blev ett kreativt kaos men ändå med viss ordning. /
Inspired by my newly painted cabinets, I did a bit of tidying up in the rest of the craft room. The result is a creative chaos, yet with a certain order. 

Tidskriftssamlarna har jag täckt med mönstrade papper. Gaffeldockorna som hänger på inspirationsväggen kan ni också läsa mer om i tidigare inlägg, likväl som pennhållarna. /
I’ve covered the magazine files with patterned paper. The wooden fork dolls that are hanging on the wall has been featured on the blog previously, as well as the pen holders

Band- och tejp- och presentsnöresamlingen. /
The ribbon, trim and tape collection.

Alla små lådor har fått märkningar så jag vet vad de innehåller. /
All the little boxes now have labels so that I know what they contain. 

Min tygsamling och det loppisfyndade syskrinet. /
My fabric stash and the thrifted sewing box

Tapetprover är bra att ha. Jag köper mina från Tapetorama och använder dem som pysselpapper och som bakgrund när jag fotograferar. /
Wallpaper samples are great to have at hand. I buy mine from Tapetorama  and use them as craft paper, and as background when photographing. 

Mer bilder från pysselrummet finns här. Trevlig helg på er! /
Click here for more pictures from my craft room. Have a nice weekend everyone! 

39 thoughts on “Mer pysselrum – More craft room

 1. Jo asså…*skrapar med foten i gruset*…jo det är så att…att jag undrar om jag kan komma och bo i ditt pysselrum? Jag kan sova på en madrass på golvet. Inga problem :-D!

 2. Härligt! Kreativitet kräver ett visst mått av kaos, tycker jag. Med gott om bra-att-ha-saker stimuleras kreativieten. Och där du hur mycket som helst. Smart att använda tapetprover till fotobakgrund!
  Kramar Kicki

 3. Det är såå fint! Gillar den blå väggen undra om jag kanske skulle ta och måla en väg i syrummet eller så kanske jag tapetserar bokhyllorna.

  Trevlig helg till dig också.

 4. Först: Hej! 😉
  Har följt din blogg ett tag men inte kommit mig för att kommentera. Blir dock alltid otroligt inspirerad av dina inlägg!
  Jag är en person som är helt galen i färg (alltså, inte på något sånt där olagligt vis ;P utan mer som galen i olika färger och att ha dem runt omkring mig!) och du får alltid till det sådär så att det känns som att det skulle passa så bra hemma hos mig! =)
  Tack för inspirationen och hoppas du får en trevlig helg!

 5. Kan inte vi byta pysselrum?…. jag har ett pysselskåp i mitt kombinerade kontor och pysselrum… det är ofantlig kaos och man vet absolut inte vad man har eller vart det är, allting ramlar ut så fort jag öppnar dörren och resten av de stora grejerna är utspridda i köket, tvättstugan och pannrummet… ja lite var stans där man glömt att man lagt det och tänkt att det kan vara bra att ha 🙂
  Så du kan få den härliga röran i utbyte mot ditt vackra pysselrum… hmmm… vad sägs… det är en deal va?! 🙂 🙂
  Eller kanske inte 🙁 förstår dig isådant fall… ditt pysselrum är riktigt härligt och inspirerande och jag önskar att jag någon gång får till det så jag med.
  önskar dig en bra helg
  Kram Helena

 6. Vilket härligt rum! Vad mycket olika inspirerande material i olika läckra färger du har! Blir sugen på att piffa till det här hemma! / Annika

 7. Shit vad kul att ha ett eget pysselrum. Väldigt fint! Mitt pysselrum är i tre fläktskåp och en liten bordshörna 😛 Vi kan gärna byta 😉 Syskrinet är verkligen otroligt fint btw!

  Ha en trevlig helg!

 8. Jag känner bara ren glädje av att se dessa färgglada & helt underbara bilder! Önskar jag var lika pysslig och kreativ som du men jag inser att det blir jag aldrig. Håller mig till sånt som jag faktiskt är bra på och njuter av att se allt fint du gör istället 🙂

  Trevlig Helg!
  ♥ ♪♫•

 9. Wow, vilket härligt pysselrum man kan nästan känna hur kreativiteten flödar i det rummet. Härliga färger som man blir glad av 🙂

 10. Åh va massa härlig inspiration, tips och idéer du bjöd på i ett och samma inlägg!!! Underbar väggfärg och perfekt skylt att ha i ett pysselrum! Sen är det så läckert med dina färgglada tyger, band, tejp, trådrullar, tapetprover och diverse småflaskor! Och syskrinet är jättefint! Det här är verkligen eye candy!!! 🙂
  Önskar dig en trevlig helg!
  Maria

 11. BLir ju riktigt pysselsugen då jag ser dessa bilder. 🙂 Kreativt kaos är bra, om man vill att det ska hända något. Men du, jag har en fråga….Hur länge håller orningen sig? 😉

 12. Jag har också bara ett liiitet skåp för pyssel, men nu i sommar blir det flytt till större hus. Då, ja då kanske jag kan slå till med ett helt stort skåp med pyssel… 🙂 Ditt rum är fantastiskt, underbart som en fantasi…. kram

 13. Måste bara säga att dina bilder är så fantastiskt inspirerande! Jag som aldrig varit någon pysslare överhuvudtaget ser helt plötsligt på saker och ting med helt nya ögon! Du är fantastisk!!

 14. Vilket fantastiskt pysselrum du har!! Man blir ju helt galen av inspiration att göra något, vad som helst, när man tittar på dina bilder!! Men så tittar jag lite till vänster och ser en hög med elevnoveller… så det blir nog inte mycket pysslat för mig idag!! /Louise

 15. Vad fint du fick det!
  Jag städar och städar i mitt pysselrum men lyckas aldrig skapa någon riktig ordning. Tror det är för att jag är där och grejar med något varje dag och så vill jag inte lägga undan allt för att det känns onödigt. Eller så skulle jag behöva ett större rum. Ja, så måste det vara! Ska genast gå och lägga fram det till sambon..

 16. Jag instämmer i den beundrande kören här. Och jag tänker att fy, så mysigt vi kommer ha det när vi alla campar i ditt pysselrum tillsammans! Värsta bloggträffen!

 17. Vilket underbart pysselrum du har! Jag tror att jag skulle behöva din hjälp med att organisera min pysselhörna;) Allvarligt talat inspirerar du massor och du visar så fina foton!

 18. Chris, Miss Melmoth, Kate:, Mary and Lisa: Thank you! 😀

  Kungen & Majkis, Sofia, Mormorsglamour, Sophia och Nina: Jag bäddar några madrasser på golvet så är det bara att flytta in… 😉 Ni är så välkomna!

  Anna, Hanna, Kicki, Karin & Freja, Mia, Gabby, Annika GW, Malin, SjungandeMamman, Piedra, Miss Wagtail, Mimzy, Zima, Ann, Fia, TinaO, Bodil, Louise, Sandra, Frk pyssel, Randi och Helen: Tack för era fina kommentarer och lovord! De värmer!

  Katharina: Ordningen håller ungefär 10 minuter… :-D. Därför gäller det att vara snabb och ta kort medan det fortfarande ser ok ut. Haha!

 19. Tänkt att ha så fint! Jag måste börja samla mer burkar och annat, så maken kan börja undra om det slagit helt slint! Jag ser möjligheter i många saker, men har sällan tiden att färdigställa (eller ens börja…) eller… det är i alla fall så det känns.

  Ditt pysselrum, vad ska jag säga, kan det bli bättre? Alldeles, alldeles underbart! Får jag komma och dricka en kopp te där och bara känna av atmosfären?

 20. I love your craft room. I am in the midst of remodeling my studio and was browsing through ideas. Thanks for sharing!

 21. Hejsan!

  Ett sånt underbart pysselrum! Det är ju en önskedröm den dagen man får lite större. Men jag måste fråga vart du fått tag i hållaren till presentsnörerna, för en sån hade jag verkligen behövt. 🙂

  • Hej Therese! Vad roligt att du gillade mitt pysselrum! 🙂 Hållaren till presentsnören har jag fått i present men jag tror att den inhandlades på Syster Lycklig en gång i tiden. Hoppas du hittar den! /Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.