Loppisfynd, del 3 – Thrift finds, part 3

Har ni ledsnat på mitt organiserande än? Hoppas inte det. Turen har nämligen kommit till sytrådsrullarna och nålarna. Jag har varit lite sugen på att köpa ett väggstativ för trådrullar, men i väntan på att hitta det perfekta stativet förvarar jag nu min sytråd i ett charmigt gammalt kantstött syskrin. /
Are you tired of me organizing yet? I hope not. The time has come to bring some order to my sewing thread spools and needles. I’ve been looking for a spool wall rack for some time now, but in the wait for the perfect one I’ve gathered my sewing material in this vintage wooden sewing box.

Även syskrinet är ett loppisfynd från Fru Larssons Detaljhandel. Den lilla röda nålasken med vita prickar kommer från Cath Kidston. /
The sewing box is also a thift find from Mrs Larsson’s Detaljhandel. The little red tin needle box with white polka dots comes from Cath Kidston

17 thoughts on “Loppisfynd, del 3 – Thrift finds, part 3

 1. Vilket fantastiskt loppisfynd du gjort.
  Påsk betyder loppisinferno här i skåne och jag hoppas hinna med många innan helgen tar slut…
  Vi får se om jag lyckas göra några fina fynd?!

  Glad påsk på dej

 2. Man tröttnar ALDRIG på dina tips som idag är fantastiskt bra tips för lilla mig. Jag satt nämligen och funderade att plocka ihop mina sytillbehör =) Nu vet jag hur 😉
  KRAm i massor vännen!

 3. Lyllo dej…här i Spanien förstar dom sig inte pa loppisar. Jag far väll passa pa da jag är i Sverige i sommar att leta efter en fin burk till mej.
  Trevlig pask önskar jag dig o din familj.

 4. Carin, Malin, EbbaPåLandet, Vardaxlyx, Sofia, Frk pyssel, fiffiga systrar, Kuriosakabinett, Kirre, Singoalla och Maria: Tack så mycket! Jag gillar skrinet också och det känns roligt att fundera över vad de använts till tidigare. 🙂

  Rachel, Aniuta and Heather: Thank you for your sweet comments!

  Mia: Tack! Och tack för tipset, ska kolla in Slöjddetaljers variant genast!

 5. Pingback: Mer pysselrum – More craft room | Craft & Creativity

Leave a Reply

Your email address will not be published.