Virkade barnteckningar –
Child drawings in crochet

Min mamma är den mest kreativa människa jag känner (jag vet att jag sagt det förut, men jag kan inte låta bli att skryta över henne…). Se bara här vad hon har hittat på. Hon har inspirerats av ett par teckningar som min äldsta dotter gjort och så har hon omvandlat dem till virkade dockor. Jag tycker de är helt bedårande!
——-
My mother is the most creative person that I know. (I know I said it before, but I can’t help but brag about her …) Just look what she came up with. She was inspired by drawings that my eldest daughter made and she converted them into crocheted dolls. I think they are absolutely adorable.

Min dotter blev förstås helt förstummad och jättelycklig över att få se dina teckningar förvandlas till dockor. /
My daughter was of course totally stunned and very happy to see her drawings turn into dolls.

En prinsessa med halsband, rosetter och en krona på huvudet. <3 /
A princess with necklace, bows and a crown on her head. <3

64 thoughts on “Virkade barnteckningar –
Child drawings in crochet

 1. Oh my goodness – they are absolutely amazing! Your daughter must have been so excited to see her pictures “come to life”!

 2. Jag tror jag dör!!!! Guuud vilken rolig idé!!!! Jag är jubåde virkgalen och småbarnsmor, såklart jag måste härma din mamma 🙂
  Det var det roligaste jag sett på länge, och då har vi ändå printat alla dina underbara små fina pappersväskor här hemma 🙂 Förstår vad du fått all din fina kreativitet ifrån!
  Stor kram Anna

 3. Herregud de är helt underbara! Vilken grej. Hade aldrig kommit på tanken och hade jag gjort det hade jag aldrig klarat av att virka dem..haha. Håller med om att din mamma är otroligt kreativ!!

 4. Gorgeous!!! You do have a reason to show off about your mom!!! She is really talented and creative! And you are like her!

 5. These are amazing and totally adorable!!!
  I’ll say it once again… this is one awesomely talented family… mother, daughter and grand-daughters!

 6. Nämen så himla fräckt! Det är ju inte konstigt att du är som du är 😀 Din duktiga mamma kunde starta en alldeles egen blogg ju!

  Sv:Jag sköt fram Ellies vaccination efter överläggning med veterinären faktiskt…ska köpa ett spray som kan lugna henne samt ha buren framme så hon kanske inte blir så himla vettskrämd när det är dags. Hoppas det kan hjälpa för det är synd om henne när hon “skriker”, svettas under tassarna och håret rasar av henne av stressen.

 7. Men ååååh! Det här är ju helt underbart! Vilken pysslig och otroligt kreativ och duktig mamma du har! Tänk att kunna virka sådär och på fri hand dessutom! Fantastiskt fint!
  Maria

 8. Men åh så söta de är ju alldeles underbara faktiskt så man skulle kunna sälja sådana, om man orkar virka så många.

 9. Helt underbara vilken otroligt fin gåva till din dotter att mormor visat att hennes konstverk är fina nog att göra fina dockor av.

 10. Åååh, guuuud vad fina!! Jag har funderat på att göra om min sons teckningar till broderier, men det här slår nog allt. Älskar Herr Blå med sina olikfärgade ögon och hans stora hjärta.

 11. Men o! Vilken fin idé och så otroligt fint gjorda!! En affärsidé!! Kanske hon ska ta upp beställningar utifrån andra barns teckningar också?

 12. Det är ju helt makalöst! Hon är otroligt duktig och så himla kul att få barnens teckningar i 3D – det är ju så poppis 🙂

  Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
  Kram Sofia

 13. Guud vad fina!! Om jag hade kunnat virka skulle jag ha gjort sådan. Verkligen jätte fina!
  Kram

 14. Hej! Har nyligen hittat din fantastiska blogg och är helt hänförd över alla sPraLLiga projekt och annat som du hittar på! Måste säga att din mammas virkade teckningar är det coolaste jag sett på länge! Vilken idé! Helt suveränt! ♥ Ha en fortsatt fin helg och fortsätt inspirera! PS: Tack för mallen på dina fina giftbags, jag har gjort tre stycken idag! KraM!

 15. Hej! Jag tror jag smäller av, de är ju helt underbara. Tidigare har jag sett att man broderat barnteckningar men att virka var ju nytt. Inte så förvånande att du blivit en superpysslare… Ha det gott! Kram

 16. Men shit vilka kreativa människor ni är, verkligen inspirerande!
  Och dessa virkade teckningar! Idéen är ju helt fantastisk!

 17. Pingback: Ett fång tulpaner – A bunch of tulips | Craft & Creativity

 18. Tack för alla supergulliga kommentarer! Jag lovar att både jag och mamma haft roligt när vi läst dem! Kram på er.

 19. Vilket underbart designteam de är! Dockorna är ju HELT fantastiska och skulle helt säkert gå att sälja. Jag älskar dem!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.