Hushyllor på fler sätt –
House shelves in more ways

House shelves - by Craft & Creativity

Jag har visat dessa små söta hushyllor tidigare och då använt dem som förvaring för gamla nycklar och för nagellacksflaskor. Här kommer ytterligare ett par sätt att dekorera prylhyllor och olika användningsområden för dem.
————
I’ve blogged about these cute little shelves before. I then used them as a Key cabinet and a Nail polish shelf. Now I’m going to show you some additional ways to decorate small shelves and different ways to use them.

House shelves - by Craft & Creativity

Hyllan är ursprungligen träfärgad men har målats vit med vanlig hobbyfärg. Jag dekorerade en hylla med en blandning av designpapper och små tapetprover. Längst ner till höger ser ni barnens nallar som min duktiga mamma virkat.
————–
This particular shelf is comes unpainted and I painted it with regular white hobby paint. I decorated the back of one of the house shelves with a mix of paper scraps and wallpaper samples. At the bottom right you can se my girls’ tiny teddy bears, crocheted by my talented mum

House shelves - by Craft & Creativity  House shelves - by Craft & Creativity

Hyllan till vänster är fylld med fina band på trådrullar och har fått en girland med vimplar av washitejp. Jag girlanden på samma sätt som till dotterns upplysta fågelholk. Till höger används hyllan till små flaskor med parfymprover.
———
The shelf to the left is filled with pretty ribbons on spools and decorated with a pennant garland made of washi tape. I made the garland the same way I made the one for my daughter’s birdhouse lamp. The shelf to the right is used to store small bottles of perfume samples. 

Se även: / See also: 
Key Cabinet - by Craft & Creativity  Nail polish shelf - by Craft & Creativity  Birdhouse lamp - by Craft & Creativity

17 thoughts on “Hushyllor på fler sätt –
House shelves in more ways

 1. De är så söta, de där husen. Jag gillade när du hade den till nagellack. Jag har massor med nagellack som jag inte har riktigt bra ordning på … det kanske vore något 🙂

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

 2. Jeg har det der gamle dukkehus, som er jeg er begyndt at dekorere. Det har ligget stille længe, men når jeg nu ser det her, så må jeg i gang igen. Set er jo også en opbevaringsmulighed, når man ikke vil ha det som vanligt dukkehus 😉

  Herligt inspirerende 😀

  • Att dekorera ett helt dockhus måste vara väldigt roligt! Tänk vilka möjligheter att göra olika rum i olika stilar. Roligt! 🙂

   Tack Ann!

 3. Hej! Jag tycker verkligen om din blogg, och jag undrar bara vad du tar dina bilder med? Kamera? Objektiv?
  – kajsa

  • Tack Kajsa!
   Jag har en Canon EOS 550D. Objektivet jag använder mest är ett Macro 60 mm, men jag har även ett 18-135 mm objektiv. Båda väldigt bra. Däremot skulle jag vilja byta upp mig när det gäller själva kamerahuset. 🙂

 4. Hej!
  Jag tycker det verkar roligt att bygga ett sådant hus. Men vad är det för mått på det? Jag vet att detta publicerades för flera månader sedan men är ändan tacksam för svar;)

 5. Herreguuud vilket underbart litet hus, för att inte tala om fågelholken! Du är en otrolig talang & inspiration kära du ! 🙂 Kram Bullermamman

 6. wow you really really are creative! Loved it 🙂 I love hand arts & you gave me some beautiful ideas. Thank you sooooooo much for your inspiring art.

Leave a Reply

Your email address will not be published.