Barnens pennburkar –
The kids’ pen holders

Kid's pen holders - by Craft & Creativity

När jag fixade till mina nya pennburkar för ett par helger sedan så hade jag trevligt pysselsällskap av mina döttrar och två av deras kompisar. Jag tycker deras burkar blev supersnygga!
———-
A couple of weeks ago, while I was making my new pen holders, I had the pleasure of the company of my daughters and two of their friends. I think their pen holders turned out gorgeous!

Kid's pen holders - by Craft & Creativity

Med pennställ i papper, washitejp, prickiga papper och självhäftande djur av mossgummi har tjejerna skapat sina personliga pennburkar, helt efter eget huvud.
———-
With paper pen holders, a mix of washi tape, polka dotted paper and self-adhesive foam rubber animals, the girls created their own personal pen holders using just their imagination. 

Kid's pen holders - by Craft & Creativity

Här har Ellen 4 år målat sin pennburk i olika nyanser av blått och grönt och satt på en liten giraff. Jag tycker att den ser ut som om den är ute i djungeln och äter blad. 😉
———-
Here 4-year-old Ellen has painted her pencil holder in various shades of blue and green, and decorated it with a foam rubber giraffe. I think it looks like he’s out in the jungle eating leaves. 😉

19 thoughts on “Barnens pennburkar –
The kids’ pen holders

  1. Nämen så fina! Jag har alltid gillat såna där mossgummifigurer, men kommer aldrig på nåt vettigt att göra med dom. Det där var jättefint, skulle definitivt funka som pyssel med mina ungar!

    • Håller med dig Hönapöna! Och barnen har en sådan fantastisk kreativitet, ofta helt från eget huvud dessutom!

  2. Roliga och färgglada och underbart fotograferade – som alltid. Dina foton gör mig alltid så glad, som om solen alltid sken liksom… 🙂

  3. Jag har sagt det förut men jag säger det igen… så himla mysigt att ni pysslar tillsammans. Jag längtar verkligen efter att E blir större och mer intresserad. Fast idag målade vi två vattenfärgstavlor tillsammans innan läggdags. Det var fint förstås=)

    • Det är mysigt att pyssla ihop! Inte alla dagar och inte varje gång, men ofta! Ibland tryter tålamodet både för mamma och barn men det är övervägande väldigt väldigt roligt. 🙂 Ni har många fina pysselstunder att se fram emot.

  4. Pingback: Pennställ klädda med kartpapper | Emma

  5. Pingback: Washipapper & självhäftande tyg -Washi paper & self adhesive fabric | Craft & Creativity – Pyssel & DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published.