Legokritor, nästa generation –
Lego crayons, next generation

Är man envis så är man. Jag var bara tvungen att testa smälta lite fler kritor och denna gång använda vaxkritor. Det gick så mycket bättre än sist! De smälte snabbare, behöll färgen bättre och ser snyggare ut. /
Stubborn as I am, I just had to try make some more melted crayons and this time use real wax crayons. They turned out much better then last time! They melted faster, retained color better and looks so much nicer. 

Läs mitt förra inlägg om smälta kritor för mer information om hur jag gick tillväga. /
Take a look at my previous melting crayon blog post for a full tutorial.

Uppställda och klara att ritas med! / All set up and ready to be used!

16 thoughts on “Legokritor, nästa generation –
Lego crayons, next generation

  1. Ojojoj… blev helt nellad på en lego-is-form så jag var tvungen att besöka Lego-sidan. Det blev dyrt ;o) Men nu ska vi också göra fina lego-kritor. Tänkte mig att det får bli julklappar till barnens kusiner. Superduperbra!

  2. vad är det för märke på kritorna, har köpt några kritor som vägrar att smälta, de bara svettas.

  3. I really want to have a go at these. They are so cute. I love the way you’ve done the different colour for the heads.

  4. Wow vad häftiga, vilka kritor har du använt? Jag testade en sort som bara svettades och smälte inte.

  5. Nejmen dom är ju så himla tuffa!! Gillar att dom inte är helt perfekta, att färgen/vaxet runnit in lite i varandra 🙂

    • Hej Jennifer! Det är mina bilder. 🙂 Jag publicerar dem både på min blogg Craft & Creativity och i min butik Make & Create. Allt gott, /Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.