Julmönster för nedladdning –
Printable Christmas patterns

Jag har fått dessa fina julmönster av formgivaren & fotografen Pernilla Förnes (www.pernillafornes.com) med hennes generösa tillåtelse att dela dem med mina bloggläsare. Klicka på länkarna nedan och spara pdf-filerna på din hårddisk, skriv ut på A4 och använd till scrapbooking, göra egna askar, vika en pappersklänning eller till att slå in en liten julklapp kanske?
—-
I got these pretty Christmas pattern from designer & photographer Pernilla Förnes (www.pernillafornes.com) with her generous permission to share them with my blog readers. Click on the links below and save the PDF files to your hard drive, print on A4 and use for scrapbooking, making your own boxes, folding a paper dress or to wrap a small Christmas gift, perhaps?

   

1. Julgranar grön, 2. Julgranar röd/vit
3. Prickar, 4. Julgranar rosa
5. Julgranar blå, 6. Julgranar & prickar
7. Färgglada granar, 8. Julgranar vit
—–
1. Christmas trees green2. Christmas trees red/white
3. Dots4. Christmas trees pink
5. Christmas trees blue6. Christmas trees & dots
7. Colorful Christmas trees8. Christmas trees white 

   

Dessa pdf-filer får användas fritt för personligt bruk och du kan skriva ut dem så många gånger som du önskar! Du får låna bilder och tipsa om mönstren på din blogg, se bara till att länka hit för själva nedladdningen. Alla rättigheter tillhör formgivaren Pernilla Förnes och mönstren får inte användas för kommersiellt bruk. Tack & mycket nöje!
——
These printable PDF files are free for personal use and you can print them as many times as you like! You are welcome to share the pictures on your blog, but make sure to link to this page for actual downloading. The copyright belongs to the designer Pernilla Förnes and you may not use the patterns for commercial use. Thanks and enjoy! 

12 thoughts on “Julmönster för nedladdning –
Printable Christmas patterns

 1. Åh vilka fina papper! Typiskt att min skrivare krånglar just idag! Har precis försökt att skriva ut lite julkort, men jag ger inte upp, trial and error brukar så småningom leda till att det inte blir error:) Ha en härlig helg!
  Kram/ Ninni

 2. TAck!! JAG ska göra sma julvimplar av papprena och kanske fylla granen och julklapparna med.

  Ha det bra och lycka till med din fina web butik!!

 3. Hej H!

  Jag har följt din blogg och fascinerats av ditt hem på styleroom i år! Så öppnade jag Ikeas LIVE nu ikväll och först då ser jag att vi bor i samma komun! Jag blev så glad och chockad.. haha! Älskar ditt hem och dina fin-fina idéer! TACK! Har själv två döttrar Jackie (7) och Alexia (4,5)

 4. Pingback: Du joli papier déco de Noël · Croquelavieenrose

 5. Pingback: {Navidad} 12 diseños de papeles de regalo para imprimir 100% molones (y gratis) | El blog de las cosas molonas

 6. Pingback: DIY Printable Holiday Gift Wrap and Gift Tags

 7. Pingback: Imprimibles gratuitos para regalos de Navidad | En busca de inspiraciones

 8. Pingback: Pyssel - FSK klass | Pearltrees

Leave a Reply

Your email address will not be published.