Instagram Halloween Costume Contest

Give away Best Halloween Costume Contest

Give away Best Halloween Costume Contest

Give away Best Halloween Costume Contest

Idag tjuvstartar Willowday, Make & Create och Pysselbolaget Halloween med en tävling på Instagram! Har du ett Instagramkonto och en snygg/rolig/kreativ Halloweenkostym så kan du vara med. Leta upp oss @willowdaygram, @makeandcreate och @pysselbolaget för mer info om tävlingen. En lycklig vinnare får en present från min pysselbutik Make & Create, tillsammans med överraskningar från den inspirerande bloggen willowday.com och mina kreativa vänner på pysselbolaget.se. Tävlingen startar nu! Vi ser så mycket fram emot att få ta del av era kreationer!
En läskigt kreativ helg önskar vi er!

Today we, WillowdayMake & Create and Pysselbolaget, kickstart Halloween with a contest on Instagram! If you’re on Instagram and have a cute/scary/cool Halloween costume you can enter. Look us up @willowdaygram, @makeandcreate and @pysselbolaget for more info on the contest. One happy winner will receive a gift from my craft store Make & Create, along with small treats from the inspiring blog willowday.com and friends over at pysselbolaget.se. The contest starts now! We look very much forward to see your creations!
Have a creepy creative weekend!

8 thoughts on “Instagram Halloween Costume Contest

  1. Pingback: Best Halloween Costume Winner | Craft & Creativity – Pyssel & DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *