Jag fick ett mail… – A got a mail …

Jag fick precis ett mail som gjorde mig så glad. Ilis, en läsare från Israel och mamma till tre pojkar, har inspirerats av vår tändsticksaskkonst och gjort sina egna mini-tavlor. Titta vad fint:
———–
I just got an email that made me oh so happy. Ilis, a reader from Israel and mother of three boys, was inspired by our matchbox creations and she and the boys made ​​their own miniature art. Look how pretty: 

Gå gärna in på hennes blogg och kika. Hon gör många fina saker! Texten är på hebreiska men det går ju alltid att använda Google Translate eller helt enkelt bara njuta av bilderna. Vilken härlig känsla det är att ha kunnat inspirera någon! Nu kommer jag ha ett stort leende på mina läppar hela kvällen! 🙂
——-
Please visit her blog and have a peek. She makes many nice things! The text is in Hebrew, but you can always use Google Translate or simply just enjoy the pictures. What a great feeling it is to have been able to inspire someone! Now I’ll have a big smile on my face all evening! 🙂

9 thoughts on “Jag fick ett mail… – A got a mail …

 1. Hej!
  Jag är ny läsare av din blogg och den är helt fantastsk! SÅ mycket fina saker du visar! Den ligger nu på min blogglista för jag vill inte missa ett enda inlägg! Kram!

 2. Hej!
  Vilken härlig blogg! Jag hittade hit via min bloggvän Camilla med Helt i min smak, som tipsade om din fina blogg. Oj oj vad kul att kika in här. Kommer garanterat tillbaka.
  Susanne

 3. How fun!!! You DO inspire..I have followed your photostream on Flickr long before I discovered your blog..Your creations..and creativity are amazing..and so are YOU:)

 4. Annika, Jenny och Susanne: Vad roligt med nya besökare! Varmt välkomna!

  Klockarbarn: Tack! Tanken var att hitta ett kul sätt att använda alla de där småprylarna som barnen samlar på sig och som bara ligger och “skräpar” annars. 🙂

  Ninette: Ja, visst hade de gjort fina tavlor? Tack själv!

  Postadress Torslanda & Nina: Tack! Jag blev verkligen fantastiskt glad!

  Michaelanne: Thank you! I’m so happy you’ve stuck with me for so long! And thank you for always being supportive and enthusiastic! Your comments make me happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.