Sugrörsflygplan –
Paper straw airplanes

Paper Straw Airplanes - by Craft & Creativity

Pyssel med pappersugrör - Craft & Creativity

Nu har jag kommit till sista delen av min serie “Pyssel med pappersugrör” och jag tänkte avsluta med ett fiffigt och enkelt pyssel. Idén kommer från DIY Network. Dessa flygplan av papperssugrör får verkligen fart när man kastar iväg dem och de flyger långt! Ett väldigt roligt barnpyssel som jag varmt kan rekommendera.
———
The time has come for the last part of my paper straw craft serie. I thought I’d finish off with a clever and simple craft from DIY Network. These paper straw airplanes can fly really high and fast! A truly fun kid’s craft that I can highly recommend.

Paper Straw Airplanes - by Craft & Creativity

Allt du behöver är papperssugrör, tejp och två 2,5 cm breda pappersremsor. Den ena remsan ska vara ca 12,5 cm lång och den andra ca 25 cm. Tejpa ihop remsorna så de bildar två runda cirklar och tejpa sedan fast dem på sugröret – en längst fram och en längst bak. Ut och flyg!
——–
All you need is paper straws, clear tape and two 2,5 cm (1 inch) wide strips of paper. One strip should be about 12,5 cm (5 inches) long and the other about 25 cm (10 inches). Tape the ends of the strips together to create two circles. Tape the circles onto the paper straw – one at the front and one at the back. Take the plane out for a spin! 

Paper Straw Airplanes - by Craft & Creativity

16 thoughts on “Sugrörsflygplan –
Paper straw airplanes

 1. Så fiffigt! OCh enkelt, det gillar jag. Hamnar genast på “att testa”-listan.
  Jättefin blogg du har, verkligen inspirerande. Kommer tillbaka!

  angiehults.blogspot.se

 2. Tack för tipset!
  Vi behöver verkligen något kul att göra här hemma i väntan på att dagis startar igen senare i veckan.

  • Visst är det roligt med enkla barnpyssel! Speciellt när de kan ha så roligt med sakerna de skapar. 🙂

 3. Want to make some of these for my Great Grand daughter and her parents. I know they will have a blast with them. The directions didn’t say but……I guess a person just throws them to get them to fly. Thanks for the idea. Your’s truely, SweetMarie

 4. Pingback: Toys Your Children Can Make For Themselves - Rediscovered Families

 5. Pingback: The Coolest Toys For Kids To Make Themselves

Leave a Reply

Your email address will not be published.