Rosa whoopies – Pink whoopie pies

I helgen var vi bjudna på knytkalas och alla familjer skulle ta med en varmrätt och en efterrätt. Jag var sugen på att baka något sött och bestämde mig för att försöka mig på att baka whoopies. Receptet kommer från den underbart inspirerande och alltid lika sprudlande Yesmin på bloggen Vardaxlyx. Kakorna var inte svåra att baka även om det tog lite tid. Men goda blev de!

——-

Last weekend we were invited to a potluck dinner and all the families invited contributed with a main dish and a dessert. I felt like baking and decided to try to make whoopie pies. The recipe (in Swedish) comes from the wonderfully inspiring and ever-ebullient Yesmin at the Swedish blog Vardaxlyx. The cookies wasn’t hard to make but it took some time. However they were delicious! 

Florsockerströaren i bakgrunden kommer från Cath Kidston. Fatet köpte jag i Odense på vår Danmarksresa i somras och tapeten som jag använt som bakgrund kommer från Pip Studio. /
The icing sugar shaker in the background is from Cath Kidston. I bought the cake stand in Odense on our trip to Denmark last summer and the wallpaper that I used for backdrop comes from Pip Studio. 

18 thoughts on “Rosa whoopies – Pink whoopie pies

 1. Ser gott ut! Sånt sött kakfat och pip-tapeten är underbar 🙂 Tänkte tapetsera storasysters rum med den förrut, men det blev en väggmålning istället.

 2. Kirre: Tack, de var riktigt smaskiga!

  Frk pyssel: Det blev gott! 🙂 Håller med, visst är det en gullig tapet. Har tapetserat lilla tjejens garderobsdörrar med den. Supersöt! Hoppas hon aldrig ledsnar på den… Väggmålningar är fina också. Det hade vi i vårt gamla hus, men de nya ägarna målade tyvärr över dem. 🙁

  Mia: Tack. Tårtpapperet köpte jag på rea för en spottstyver. Ibland har man tur. 🙂

  Lyllos: Haha… fikasugen är jag för jämnan. 😉

  Anna: Mmmm… gott värre!

  Klara: Tack själv! 🙂

 3. Tack, vad kul att du gillar! 🙂 Och det där såg inte helt fel ut, hehe.. Mums.
  Jag har en liten fråga! De prickiga pennorna i din header, har du gjort dem själv? 🙂 Om så är fallet så skulle jag jättegärna vilja veta hur. Jag har nämligen en förkärlek till prickiga mönster, och att ha prickiga pennor måste ju göra det ännu roligare att använda dem! 😉

  Trevlig kväll och tack för en väldigt bra blogg!

 4. Ser goda ut!
  Yesmin har de bästa recepten. Älskar hennes blogg. Hon har tipsat om fin-fina förrättsrecept som räddade mig en gång….

  Kramar

 5. Hej igen Helena, hoppas det är OK om jag visar dina urtjusiga små kapsyltavlor på min blogg? Nu börjar jag samla kapsyler, he he. Tänkte överraska barnen med kapsylpyssel lite längre fram 🙂

 6. <3 <3 <3 Vilka UNDERBARA whoopies! Du är inte bara duktig på pyssel men även SUPER duktig på att baka!! Du är min IDOL =)
  <3 <3 <3

 7. Michaelanne: You are too kind! 🙂 Thank you!

  Sophia: Pennorna har jag tyvärr inte gjort själv utan de kommer från GreenGate. Jag älskar också prickar! 🙂

  Tidsmästarinnan: Tack och kram på dig! Självklart ok om du vill visa mina pyssel på din blogg. Jag blir bara glad.

  Kicki: Ja, visst har hon! Hon är helt fantastisk. 🙂 Kram

  Sanna: Tack snälla du!

  Vardaxlyx: Det är DU som är helt fantastisk på att baka! =) Kram på dig!

  Singoalla: Tack för tipset! Det var väldigt roligt och smickrande att de ville skriva om mina pysslade skolådor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.